AGJENTËT
ShqipDeutschEnglishItalian

Shkuarja

Kthimi


Fluturim një-drejtim
Fluturim kthyes


FLUTURIMI
DESTINACIONI
NISJA
ATERIMI

4U 913
Tirana — Köln/Bonn
02:40
05:00

ST 9611
Prishtina — Düsseldorf
04:25
07:05

WK 402
Zürich — Prishtina
06:30
08:30

4T 2352
Zürich — Prishtina
06:55
09:00

4U 5712
Stuttgart — Prishtina
08:45
10:45

ST 8656
Düsseldorf — Prishtina
09:00
11:35

WK 403
Prishtina — Zürich
09:20
11:30

4T 2353
Prishtina — Zürich
10:00
12:10

ST 3225
Prishtina — Zürich
10:25
12:40

ST 1748
München — Prishtina
10:55
12:55

4U 5713
Prishtina — Stuttgart
11:25
13:25

WK 404
Zürich — Prishtina
11:50
13:55

ST 3571
Prishtina — Basel-Mulhouse
12:30
15:00

WK 405
Prishtina — Zürich
14:45
16:55

ST 3570
Basel-Mulhouse — Prishtina
16:00
18:10

ST 3018
Zürich — Shkup
16:55
19:00

ST 1749
Prishtina — München
19:15
21:15

ST 3019
Shkup — Zürich
19:45
22:00

ST 8657
Prishtina — Düsseldorf
19:45
22:20

ST 5137
Prishtina — Düsseldorf
19:50
22:35

Detajet
30.08.2015
Klikoni këtu për të mos pranuar E-mail nga kompania jone.


CALL CENTER 24–ORËMilano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Tirana: +355 (0) 4 231 9005

Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

München: +49 (0) 89 97 30 66 42


Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Genèva: +41 (0)22 346 20 01


Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09


Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930Numrat tjerë


© 2010 Kosova Airlines

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum