AGJENTËT
ShqipDeutschEnglishItalian

Shkuarja

Kthimi


Fluturim një-drejtim
Fluturim kthyes


FLUTURIMI
DESTINACIONI
NISJA
ATERIMI

WK 402
Zürich — Prishtina
06:40
08:45

ST 8656
Düsseldorf — Prishtina
06:45
09:20

ST 3224
Zürich — Prishtina
07:40
09:50

WK 403
Prishtina — Zürich
09:45
12:00

4U 5712
Stuttgart — Prishtina
09:55
12:00

ST 3571
Prishtina — Basel-Mulhouse
10:15
12:45

ST 3225
Prishtina — Zürich
10:35
12:50

WK 404
Zürich — Prishtina
11:50
13:55

4U 5706
Köln/Bonn — Prishtina
12:30
14:50

ST 1748
München — Prishtina
12:35
14:30

4U 5713
Prishtina — Stuttgart
12:40
14:40

ST 3570
Basel-Mulhouse — Prishtina
13:40
15:50

ST 3018
Zürich — Shkup
13:45
15:50

WK 405
Prishtina — Zürich
14:45
16:55

ST 3019
Shkup — Zürich
16:35
18:50

ST 8657
Prishtina — Düsseldorf
16:55
19:35

ST 1749
Prishtina — München
20:35
22:40

Detajet
29.07.2015
Klikoni këtu për të mos pranuar E-mail nga kompania jone.


CALL CENTER 24–ORËMilano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Tirana: +355 (0) 4 231 9005

Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

München: +49 (0) 89 97 30 66 42


Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Genèva: +41 (0)22 346 20 01


Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09


Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930Numrat tjerë


© 2010 Kosova Airlines

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum