AGJENTËT
ShqipDeutschEnglishItalian

FLUTURIMET — ..


FLUTURIMI
AVIOKOMPANIA
UDHËTIMI
NISJA
ATERIMI
STATUTI

JP 156
Prishtina — München
05:30
07:30

4T 2352
Zürich — Prishtina
06:20
08:20

JP 157
München — Prishtina
08:45
10:40

4T 2353
Prishtina — Zürich
10:00
12:10

JP 114
Prishtina — Frankfurt
15:35
18:25

JP 115
Frankfurt — Prishtina
19:00
21:40


CALL CENTER 24–ORËMilano: +39 029 47 55 995

Bologna: +39 051 04 20 706

Verona: +39 045 78 60 405


Tirana: +355 (0) 4 231 9005

Stuttgart: +49 (0) 711 87 03 06 90

München: +49 (0) 89 97 30 66 42


Frankfurt: +49 (0) 69 25 66 760

Vienna: +43 (0)1 319 10 74

Genèva: +41 (0)22 346 20 01


Prishtinë: +381 (0) 38 220 220

Berlin: +49 (0) 30 56 82 14 79

Hannover: +49 (0) 51 13 36 29 09


Hamburg: +49 (0) 40 30 39 47 58

Zürich: +41 (0) 44 315 59 59

Düsseldorf: +49 (0) 211 17 39 930Numrat tjerë


© 2010 Kosova Airlines

Site-Map

Termet dhe Kushtet

Kontakti

Impressum