Flyksa

Newsletter

23/03/2023 / 11:02

VERA 2023 me Eurokoha

Të enjten, 16 mars,  mes shumë të ftuarve dhe bashkëpunëtorëve, Eurokoha ka hapur sezonin e ri turistik “Vera 2023”. 

Si çdo vit, Eurkoha edhe këtë herë ka sjell shumë risi në ofertat e saj për pushimet verore.

Gjatë hapjes së sezonit, mbrëmë janë prezantuar disa prej resortëve më të mira në Turqi të cilët ofrojnë shërbime të kualitetit të lartë për pushuesit, ndërsa në fund u dhanë edhe shpërblime për bashkëpunëtorët dhe mysafirët e pranishëm. 

Eurokoha është kujdesur që Vera 2023 të jetë e paharruar për ju!