Flyksa

Newsletter

12/09/2022 / 07:46

Hamburg

Hamburgu i Gjermanisë është më i njohur për zonën e tij të famshme të portit. Përveç të qenit një qendër kryesore transporti, Hamburgu është bërë një nga qendrat më të rëndësishme kulturore dhe tregtare të Evropës, si dhe një destinacion kryesor turistik.

Hamburgu është një nga qytetet më të bukura në botë dhe rrezaton një bukuri të pakrahasueshme. Shkoni në një turne zbulimi nëpër qytet pranë Elbës dhe eksploroni pamjet më të bukura, merrni pjesë në ngjarje unike ose festoni në restorantet dhe kafenetë më të shijshme.

Hamburgu, megjithatë, është një qytet kozmopolit në këndvështrimin e tij. Edhe pse relativisht pak të huaj jetojnë atje, shumë kalojnë nëpër të. Qyteti ka marrëdhënie me një numër të madh kombesh dhe ka më shumë konsullata se çdo qytet tjetër në botë, pas Neë Yorkut.

I famshëm si qyteti i dytë më i madh në Gjermani dhe një nga vendet më të bukura në botë, Hamburgu është shtëpia e të gjitha bendeve për blerje. Qofshin tregje të lira apo dyqane qendrore të nivelit të lartë, ky qytet mburret dhe ofron një përvojë që do t'ju bëjë të dëshironi të mburreni nga thelbi i zemrës dhe xhepit tuaj.

Fluturimet direkte për çdo javë nga Prishtina në Hamburg dhe anasjelltas me Eurokoha dhe Kosova Airlines e bëjnë Hamburgun të jetë më afër nesh. Për të rezervuar, kliko KËTU.