Newsletter

Flyksa

Për kompaninë

Të afrojmë familjarët me njëri-tjetrin – me sigurinë maksimale, komoditetin dhe çmimet e arsyeshme.

Rreth nesh

E themeluar në mes të viteve 90-ta në Prishtinë, “Eurokoha” u përket pionierëve të tregut të aviacionit të pavarur në Kosovë.

Kërkesat dhe nevojat e shqiptarëve për udhëtim dhe sidomos të atyre që jetojnë në diasporë, realizohen me përkushtim maksimal nga themeluesit, Remzi dhe Naim Ejupi. Mbështetja nga ekspertët vjen nga Tamir Preilser, anëtar i Bordit, dhe menaxheri i përgjithshëm Olaf Steinhilb, që të dy pjesë e kompanisë që nga viti 2001.

“Kosova Airlines”, që themeloi të parin transportues ajror kosovar, bashkë me kompaninë e linjave ajrore gjermane kompletojnë gamën e “Eurokohës” si operator turistik që nga viti 2001.

Që atëherë, ne ofrojmë paketë aranzhmane dhe paketa udhëtimesh me mundësi të shumta. Gama e shërbimeve tona përfshin fluturime të përditshme ndërkombëtare dhe pako të pushimeve, siç janë aranzhmanet e pushimeve verore në destinacione si Turqia. “Eurokoha” po ashtu ofron paketë aranzhmane për sezonin e dimrit. Për t’i bërë edhe më atraktive ofertat tona, ne ofrojmë zbritje speciale për rezervimet e hershme (early booking).

Të afrojmë familjarët me njëri-tjetrin – me sigurinë maksimale, komoditetin dhe çmimet e arsyeshme - ky është zotimi ynë. Për ta arritur këtë gjë, ne bashkëpunojmë vetëm me partnerë cilësorë, seriozë dhe të dëshmuar në udhëtimet ajrore.

Sot, “Eurokoha” dhe “Kosova Airlines” janë ndër ambasadorët që përfaqësojnë më së miri Kosovën. “Eurokoha” është padyshim zgjedhja e parë për fluturime dhe aranzhmane turistike. Për dy dekada tashmë, klientët tanë vlerësojnë mundësitë dhe besimin e vazhdueshëm që u kemi ofruar.

Ne punojmë shumë dhe me përkushtim që t’u ofrojmë më të mirën klientëve tanë. Për të qenë në hap me ndryshimet në industrinë tonë dhe për të plotësuar kërkesat e klientëve, ne investojmë në:

• teknologji moderne për të avancuar rezervimet online

• të ofrojmë të gjitha shërbimet në një vend, me procedura sa më të thjeshta për të plotësuar kërkesat sa më shpejt

• adaptim dhe përshtatje konstante të rrjetit të operimit

• zgjerim i rrjetit të bashkëpunëtorëve

“Eurokoha” dhe “Kosova Airlines” – ne afrojmë familjet!

Bëhuni agjent

Mëso më shumë lidhur me përparësitë bindëse për t'u bërë partner i agjencisë sonë dhe na kontaktoni në [email protected] 

Kontakti

Kosovë

10000 Prishtinë | Vellusha e Poshtme 17
Tel +383 (0) 38 220 220 | Fax +381 (0) 38 24 91 86
E-mail [email protected]

10000 Prishtinë | Hoteli Grand
Tel +383 (0) 38 225 555 | Fax +381 (0) 038 24 91 86
E-mail [email protected]

10000 Prishtinë | Sheshi Nëna Terezë
Swiss Diamond Hotel
Tel +383 (0) 38 234 888

Aerporti Prishtinë
Tel +383 (0) 38 50 20 62 | Fax +381 (0) 38 50 20 61

Gjermani

60329 Frankfurt | Baseler Str. 35-37
Tel +49 (0) 69 25 66 760 | Fax +49 (0) 69 25 66 76 26
Airport Tel +49 (0) 172 52 70 555
E-mail [email protected]

40474 Düsseldorf | Flughafen Düsseldorf
Terminal C, Schalter 1722, 1723
Tel +49 (0) 211 17 39 930 | Fax +49 (0) 211 17 39 938
E-mail [email protected]

Stuttgart
Tel +49 (0) 711 87 03 06 90 | Fax +49 (0) 711 87 03 06 919
E-mail [email protected]

München
Tel +49 (0) 89 13 92 79 180 | Fax +49 (0) 89 97 30 66 43
E-mail [email protected]

Berlin
+49 (0) 30 56 82 14 79

Hannover
+49 (0) 51 13 36 29 09

Hamburg
+49 (0) 40 30 39 47 58

Zvicër

Kosova Airlines GmbH
8002 Zürich | Beethovenstrasse 49
Tel +41 (0) 44 315 59 59 | Fax +41 (0) 44 315 59 50
E-mail [email protected]

Genèva Airport
Tel +41 (0) 22 346 20 01 | Fax +41 (0) 44 315 59 50
E-mail [email protected]

Basel
Tel +41 (0) 61 333 0013

Austri

Wien
Tel +43 (0) 1 319 1074