Flyksa

Newsletter

24/03/2023 / 11:14

Panairi Ndërkombëtar i Turizmit në Prishtinë

Eurokoha për 3 ditë me radhë ka marrë pjesë në Panairin Ndërkombëtar të Turizmit, që është hapur me datë 16-17-18 mars në sallën “1 Tetori” në Prishtinë. 

Në mesin e qindra kompanive dhe hoteleve vendore dhe ndërkombëtare, Eurokoha ka prezantuar ofertat e saj turistike. 

Po ashtu, në stenden e kompanisë Eurokoha janë shpërndarë dhurata për vizitorët, lojëra shpërblyese dhe oferta të ndryshme në hotelet më luksoze të rivierës turke për vizitorët.