Flyksa

Newsletter

31/03/2023 / 12:32

Shtohen fluturimet nga Zvicra drejt Prishtinës

Eurokoha dhe Kosova Airlines kanë filluar fluturime nga Zvicra drejt Prishtinës dhe Shkupit në bashkëpunim me kompanitë prestigjioze Eurowings dhe Edelweiss. 

Fluturimet e sigurta dhe komode në këto destinacione të reja do të realizohen çdo ditë.