Flyksa

Newsletter

11/01/2024 / 15:01

FITO 9 bileta në 9 destinacione #PaViza

Eurokoha dhe Kosova Airlines ka vendosur që për Vitin e Ri 2024 dhe liberalizimin e vizave të dhuroj 9 bileta në 9 destinacione të ndryshme në Gjermani dhe Zvicër.

Për të fituar një nga biletat, duhet të ndiqni rregullat më poshtë:

✔️ LIKE/FOLLOW Eurokoha në Facebook

✔️ TAG Personin që do ta vizitoni

✔️ SHARE (shpërndaje) postimin dhe sigurohu që të jetë PUBLIC*.

Kjo kampanjë vlen vetëm për banorët e Kosovës të cilët udhëtojnë për herë të parë #paviza drejt Europës.⭐

Biletat do të jepen për destinacionet:

• Prishtinë – Zürich - Prishtinë

• Prishtinë – Basel - Prishtinë

• Prishtinë – Genève - Prishtinë

• Prishtinë – Düsseldorf - Prishtinë

• Prishtinë – Stuttgart - Prishtinë

• Prishtinë – Frankfurt - Prishtinë

• Prishtinë – München - Prishtinë

• Prishtinë – Hamburg - Prishtinë

• Prishtinë – Hannover - Prishtinë

Loja është hapur deri më 18 janar kur edhe do të zgjidhen fituesit.

Tërheqja e fituesve do të bëhet në mënyrë transparente LIVE.

Suksese!